Een incassoprobleem kan op verschillende manieren ontstaan. Uw debiteur neemt het niet zo nauw met kredietafspraken die zijn gemaakt en betaalt laat of helemaal niet voor door u geleverde goederen of diensten. Ineens bent u schuldeiser en loopt u zelf het risico in betalingsproblemen te raken. De continuïteit van uw bedrijf loopt gevaar door wanbetaling van anderen.

Bij bdm advocaten wordt uw vordering snel en daadkrachtig opgepakt waarbij het uitgangspunt is dat uw debiteur alle kosten betaalt.

Als (incasso) advocaat kan men meer dan een incassobureaus of deurwaarder. Zo kunnen wij de rechter toestemming vragen voor het leggen van een conservatoir beslag en/of het aanvragen van het faillissement van uw debiteur. Bij bdm advocaten kunt u terecht voor “eenvoudige’ incassozaken maar ook voor complexere processen en procedures, bij zakelijke handelsgeschillen (B2B), grensoverschrijdend incassowerk en in zaken waarin de relatie met de debiteur – ondanks de betalingsperikelen – behouden moet blijven.

Onze advocaten zijn lid van de Vereniging van incasso- en procesadvocaten (VIA) en de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht.

Neem contact op met:

Mark L. Dingemans