Dienstverlening

Mark Dingemans is (huis)advocaat van diverse middelgrote en kleine (familie)bedrijven. Hij adviseert bij uiteenlopende juridische vraagstukken zoals het ondernemingsrecht, het arbeidsrecht en het algemene commerciële contractenrecht. Daarnaast adviseert Mark ook particulieren in bovengenoemde rechtsgebieden.

Ook heeft het vastgoedrecht zijn bijzondere interesse. Mark adviseert over onder meer huurovereenkomsten (bedrijfs- en woonruimte), koop en levering van vastgoed alsmede het burenrecht.

Hoewel een oplossing buiten de rechter om altijd de voorkeur heeft, heeft Mark ook veel ervaring in het procesrecht.

Opleiding en ervaring

Mark Dingemans studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit Utrecht. Hij is in 2009 als advocaat begonnen bij Schoute & Dik Advocaten in het World Trade Center (WTC) in Amsterdam. Vanaf 1 januari 2016 is Mark als partner aangesloten bij BDM Advocaten aan de NDSM-werf.

In 2014 heeft hij Grotius specialisatieopleiding “Onroerend Goedrecht” succesvol afgerond.

Hij is lid van diverse specialisatieverenigingen:

Vereniging Vastgoed Juristen;

Vereniging Jonge Onroerend goed Juristen;

Vereniging van incasso- en procesadvocaten;

Nederlandse Vereniging voor Procesrecht;

Maatschappelijk

Zijn maatschappelijke betrokkenheid draagt hij uit door naast zijn werkzaamheden als advocaat plaats te nemen in de tuchtcommissie van de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond (KNVB) en door plaats te nemen in diverse adviesorganen van stichtingen en verenigingen.

Daarnaast is Mark lid van de Company Club van zijn “oude” voetbalverenging de Christelijke Voetbalvereniging De Jodan Boys uit Gouda, die thans uitkomt in de Zaterdag Hoofdklasse A. Daarnaast ondersteunt hij als donateur middels het Vuurtorengenootschap het meerdaagse festival “Into The Great Wide Open” dat jaarlijks aan het eind van de zomer op Vlieland wordt gehouden

Voor een uitgebreid profiel:

linkedin

e: md@bdmadvocaten.nl