In de zomer van 2016 heeft Orange Group het Nederlandse Login Consultants overgenomen van Login International Group. Frank van ’t Geloof van bdm advocaten had als lead counsel voor Login International Group de leiding over deze transactie. Eric-Jan van Leeuwen, CEO, en Gerhard van der Zwan, CFO van Login International Group, samen met Rolf Metz van Écart, aandeelhouder in Login International Group, leidden de transactie vanuit de verkoper. Ramon Schuitevoerder had de leiding vanuit de advisor MBCF. Wouter Admiraal van Pels Reijcken & Droogleever Fortuyn heeft de notariële afhandeling geleid en Kristel Tijsterman van Atlas Tax Lawyers begeleidde de fiscale kant van de transactie.

In december 2016 heeft de organisatie M&A van Alex van Groningen op basis van een pitch van MBCF deze deal als Best Small Caps Deal 2016 gekozen.

bdm advocaten feliciteert alle betrokkenen bij deze prachtige deal met deze award!

Login Consultants is een belangrijke speler op het gebied van virtualistie van met name desktops. Orange ziet virtualisatie van desktops als een strategische activiteit en is daarin al actief middels haar dochter Néocles. Deze overname versterkt daarom niet alleen Login Consultants met een krachtige eigenaar maar ook Orange door toegang tot drie belangrijke virtualisatie-markten en een substantieel deel van de aanwezige expertise in die markten.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met onze advocaat